John Wick-fans vrezen dat het vierde deel te ver gaat vanwege deze scène

John Wick-fans vrezen dat het vierde deel te ver gaat vanwege deze scène

John Wick is geen huurmoordenaar meer, maar een superheld.

Keanu Reeves is dankzij de John Wick-franchise wederom een grote naam in Hollywood. De Matrix-ster wist hoge ogen te gooien in de keiharde drie actiefilms en keert wederom terug voor een vierde deel. Toch maken sommige fans zich (nu al) zorgen over het volgende hoofdstuk.

Ongeveer een week geleden werden we getrakteerd op de eerste teaser trailer van John Wick 4, waarin we enkele gave scenes te zien krijgen. Een moment in de trailer vonden de nodige filmfanaten echter wel niet geweldig. Het gaat hier om het moment wanneer Wick op de vuist gaat met nieuwkomer Donnie Yen.

Anders
Natuurlijk zijn niet alle momenten in de franchise even geloofwaardig. John Wick haalt de meest spectaculaire dingen uit en overleeft zowat elk gevecht, maar de films proberen altijd min of meer realistisch te blijven. Fans denken dat dit nu wel eens voorbij zou kunnen zijn.

Wanneer Wick namelijk met Yen vecht in de trailer, schieten zij op elkaar van een korte afstand. Wick houdt de kogels tegen met zijn kogelvrije jasje waar hij achter schuilt, terwijl Yen ze zelfs tegenhoudt met zijn zwaard.

Superhelden
De John Wick-fans vrezen nu dat de franchise iets te ver gaat en dezelfde fout gaat maken als de Fast & Furious-films, die alsmaar groter maar eveneens alsmaar ongeloofwaardiger worden. Op het einde van deel 3 overleeft een zwaargewonde Wick al op miraculeuze wijze een val van een behoorlijke hoogte, maar nu lijkt hij dus zelfs in een soort van superheld te veranderen.

Of dat echt zo zal zijn zal nog moeten blijken, wanneer de blockbuster volgend jaar in de bioscoop te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair