'Avengers: Infinity War' regisseur onthult de beste scene uit de film

'Avengers: Infinity War' regisseur onthult de beste scene uit de film

De regisseurs van Avengers: Infinity War, Joe en Anthony Russo, vertellen over wat volgens hen een van de krachtigste scènes uit de derde Avengers film is.

Regisseur Joe Russo geeft inzicht in een van zijn favoriete shots uit Avengers: Infinity War. Joe en Anthony Russo werden ingehuurd om Captain America 2 te regisseren. Het succes daarvan leidde ertoe dat de Russo-broers enkele van de meest opmerkelijke films in het Marvel Cinematic Universe gingen regisseren.


Bekijk de afbeelding

Een jaar voordat de Russo's MCU magnum opus, Avengers: Endgame, een van de best verdienende films aller tijden werd, verscheen Infinity War. De film markeerde het hoogtepunt van Marvel Studios' eerste drie fases.

De favoriete scene
In de derde akte gaan Captain America, Black Panther, de Avengers en de Wakandan een verdediging aan tegen Thanos' Black Order. Wat resulteert in één van de favoriete shots van de regisseur blijkt uit een recente video met Vanity Fair.



Joe: "Dat is een van mijn favoriete shots in de film. De omvang van het leger zien neerkomen op de heuvel. Moeilijke sequentie om te filmen want we hadden de Hulk Buster erin."

Anthony: "Ik voelde altijd een immense kracht in de scène in de zin dat de laatste stand van de aarde zich zou afspelen in Wakanda, dit land dat zich had afgescheiden van de rest van de wereld en nu letterlijk het lot van de wereld in zijn handen droeg."

Joe: "Ja, het was een resonerende ervaring als filmmakers om de scène uit te voeren en nu nog meer resonerend."


Bekijk de afbeelding

Trouw aan de comics
Het razendsnelle tempo van Infinity War leverde een handvol iconische momenten op, en de slag om Wakanda had het publiek aan hun stoel genageld. De opname van de helden die de Black Order aanvallen, wordt nog versterkt door een in de comic getrouwe weergave van Cap en Black Panther die de groep aanvoeren.

NieuwsFilm

meest populair