Eerste recensies keiharde 'Bullet Train' met Brad Pitt: kijk of skippen?

De nieuwe actiefilm in een trein.

Bram de Groot 3 augustus 2022 22:30 in Algemeen
Vanaf morgen draait Bullet Train met onder meer Brad Pitt in de Nederlandse bioscoopzalen. De bikkelharde actiethriller komt van David Leitch, bekend van onder meer John Wick, Deadpool 2 en Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

Nu zijn de eerste recensies online verschenen en we weten ook wat de Tomatometerscore op Rotten Tomatoes zo ongeveer is. Op het moment van schrijven staat Bullet Train namelijk op een toch wat matige 58 procent na 69 recensies, met een 5.80/10 als gemiddelde beoordeling.

"De kleurrijke cast en snelle actie van Bullet Train zijn bijna genoeg om de boel draaiende te houden totdat het verhaal compleet uit de hand loopt," luidt de critics consensus op Rotten Tomaties.

Bullet Train: hypersnelle en komische actie
Bullet Train wordt omschreven als een humoristische en uitzinnige actiethriller die zich afspeelt in het hedendaagse Japan, met als achtergrond een non-stop treinrit. Pitt voert een ensemblecast aan van diverse acteurs die allerlei huurmoordenaars spelen die met elkaar in verband staan maar tegenstrijdige doelen hebben.NieuwsFilm