Netflix heeft er weer een enorm goed bekeken film bij

Netflix heeft er weer een enorm goed bekeken film bij

The Gray Man dringt door tot de top 10.

Netflix heeft de kijkcijfers voor de tweede week van de release van The Gray Man onthuld. Die laten zien dat de film op het punt staat om door te dringen tot de top tien meest bekeken Original Movies ooit van Netflix.

In zijn eerste week werd The Gray Man 88.550.000 uur bekeken in heel de wereld. Dat aantal werd al gehaald met slechts drie weken in de bioscoop, aangezien de film op vrijdag gelanceerd werd. De tweede week bracht nog eens 96.470.000 uur aan streams door Netflix-abonnees.

The Gray Man
In de tien dagen dat The Gray Man te zien was, werd de film dus al 185,02 miljoen uur bekeken. Daarmee is deze hard op weg naar een mooie positie binnen de top tien meest bekeken films ooit die door Netflix geproduceerd zijn.

De nummer tien op die lijst is Spenser Confidential, met in totaal 197 miljoen uur aan streams in zijn eerste 28 dagen.

The Gray Man zal die film volgende week dus wel ingehaald hebben en, als de kijkcijfers niet enorm achteruit lopen, misschien wel de zesde plek weten in te nemen.

Naar schatting zal The Gray Man de komende zeven dagen nog wel 40 miljoen uur gestreamd worden, waarmee deze 225 miljoen uur bekeken is in de eerste 17 dagen. Nog een week erbij zou zomaar eens tot 250 miljoen uur kunnen leiden, waarmee The Gray Man de potentie heeft tot de top vijf te behoren.

NieuwsFilm

meest populair