Acteur verklapt per ongeluk: 'Marvel gaat tweede 'Eternals'-film maken'

Acteur verklapt per ongeluk: 'Marvel gaat tweede 'Eternals'-film maken'

Patton Oswalt lijkt zijn mond voorbij te praten in een nieuw interview.

Patton Oswalt, die te zien was als Pip the Troll in een bonusscène van Eternals, lijkt te hebben verklapt dat Marvel werkt aan een vervolgfilm op de vorig jaar verschenen superheldenprent. Dat deed hij in een interview met The Today Show.

Bekijk de afbeelding
Hoewel Marvel op dit moment nog niets heeft aangekondigd, zou het geen grote verrassing zijn dat de studio een nieuwe film gaat maken over de Eternals, een groep helden die de ontwikkeling op aarde al eeuwen beschermen.

Volgens Patton Oswalt is de studio zelfs al begonnen met het ontwikkelen van de sequel. In een interview met The Today Show zegt de acteur het volgende wanneer hem gevraagd wordt naar de toekomst van zijn personage:

"Ze hebben aangekondigd dat er een tweede Eternals-film komt, die wederom zal worden geregisseerd door Chloé Zhao. Hopelijk heeft Marvel dus meer avonturen in petto voor Starfox [de broer van Thanos, gespeeld door Harry Styles] en Pip".

Unieke stijl
Hoewel Eternals het voor een Marvel-film relatief moeilijk had in de bioscopen, prezen veel fans de creatieve en unieke visie van filmmaker Zhao. Het zou ook zonde zijn om zoveel gave personages te introduceren om vervolgens niets met hen te doen.

Mogelijk heeft Oswalt dus al het een en ander opgevangen of heeft Marvel hem zelfs al gevraagd een bepaalde periode in zijn agenda vrij te houden voor de opnames van de film.

Wie weet horen we in september, wanneer Marvel een nieuwe presentatie geeft over zijn toekomstplannen, meer.

NieuwsFilm

meest populair