Uitdagende Maya Hawke beleeft een ware orgie in het bos

Het debuutalbum van multi-talent Maya is uit met een gewaagde videoclip

Vera 4 augustus 2022 17:02 in Celebrity
Maya Hawke is duidelijk een multi-talent. En dat zal ook te maken hebben met de genen van haar acterende ouders Ethan Hawke en Uma Thurman. De 24-jarige actrice en singer/songwriter is vooral bekend van de serie Stranger Things. Je vindt haar ook in een aantal films, waaronder Once upon a time in Hollywood.

Haar album genaamd 'Moss' is uit. Voor haar eerste liedje, 'Thérèse', nam zij een gewaagde videoclip op. De muziekvideo is kunstzinnig en donker en gaat over een ware orgie in het bos. Maya Hawke vertelt in een
artikel van MTV:

"Het lied gaat over de geheime plekken die wij maken om onszelf te zijn. We hebben een hekel aan eenzaamheid, maar verkiezen die boven slecht gezelschap. We accepteren onszelf als kind, terwijl wij op anderen willen lijken als wij ouder worden."

Persfoto
Bij een foto van haar met een kikker in haar handen bericht zij op haar Instagram-profiel:
"Dit is de persfoto voor het album en de single. Ik vind het idee mooi dat een liedje lijkt op een wild diertje dat je even kan vangen en weer terugzet in het water."
De foto staat hieronder.


Maya Hawke was laatst bij The Jimmy Fallon Show op bezoek om haar debuutalbum aan te kondigen. Hij kreeg van haar het eerste exemplaar. Ze had het zelf nog niet eens in handen gehad. Haar enthousiasme is aanstekelijk lief.

Het filmpje staat hieronder.NieuwsFilm