Zo ziet Karen Gillan als 'Nebula' uit de Marvel-films er zonder make-up uit

Ik heb waanzinnig veel make-up op in de rollen die ik speel

Vera 5 augustus 2022 11:08 in Celebrity
Karen Gillan komt al jaren voorbij in allerlei films. Wij kennen haar vooral als 'Nebula' in een aantal Marvel-films. Ook speelt zij in de reeks Jumanji. De 34-jarige Schotse actrice heeft dan ook verschillende lagen make-up voorbij zien komen op de filmset.

Karen Gillan vertelt over haar karakter 'Nebula' in Thor: Love and Thunder:
"Ik heb waanzinnig veel make-up op in de rollen die ik speel. De transformatie voor de camera voelt soms als een ingreep. Als ik mijn eigen make-up doe, zorg ik er daarom juist voor dat het een soort wellness-ervaring is. Een lekkere verwennerij."

Fris en fruitig
In veel films ziet de mooie Karen er fris en fruitig uit. Maar dat komt alleen door een strenge routine voor lichaam en huid. Als basis moet de huid al stralen - en wat ziet zij er waanzinnig mooi uit zonder make-up! Als daarna de make-up en kleding volgt, is het personage er.

Karen Gillan legt aan Vogue in een filmpje uit wat haar schoonheidsverzorging inhoudt. Ze neemt je mee in haar wereld van rood haar hebben. Ze vertelt welke verzorgingsproducten het beste bij een roodharig type, zoals zij passen.

Het Beauty Secrets filmpje van Vogue staat hieronder.NieuwsFilm