Supermodel Cara Delevingne gaat jou alles leren over seks

Ze maakt een nieuwe serie voor Hulu.

FilmTotaal 5 augustus 2022 17:46 in Celebrity
Cara Delevingne komt met een serie waarin ze haar fans alles gaat leren over seks. De Britse ster is al supermodel en actrice en daar komt nu dus ook seksdeskundige bij.

De 29-jarige beroemdheid gaat voor Hulu een documentaireserie maken waarin ze de wonderen van seksualiteit gaat ontdekken. De reeks, die de toepasselijke naam Planet Sex with Cara Delevingne zal krijgen, belooft een bijzonder project te worden.

Meeslepende reis
"Op deze meeslepende reis zal Delevingne haar lichaam en geest op het spel zetten in een poging om antwoorden te vinden op het gebied van seksualiteit en genot, evenals de bijbehorende mysteries", laat de streamingdienst weten in een aankondigingsbericht.

"In elke aflevering zal ze ook haar persoonlijke ervaringen delen. Dat doet ze op een unieke, authentieke en ongefilterde manier. Er blijkt geen limiet voor hoever Delevingne wil gaan om te onderzoeken wat ons allemaal menselijk maakt".

Dat klinkt als een behoorlijk spannende serie dus.

Eigen reis
De afgelopen jaren heeft het multitalent steeds meer verteld over haar eigen seksualiteit.

In 2020 vertelde Delevingne in een interview met Variety panseksueel (de aantrekking of het verlangen naar personen van alle genderidentiteiten en biologische geslachten) te zijn.

"Ik ben nooit echt officieel uit de kast gekomen. Het was meer dat ik er klaar mee was om mezelf te schamen voor wie ik ben", zei ze in juli in een interview met modeblad Vogue.NieuwsFilm