'Mission: Impossible - Dead Reckoning' is extreem spectaculair

Tom Cruise gaat weer grenzen verleggen.

Jim Pedd 6 augustus 2022 07:02 in Algemeen
Na een hele reeks vertragingen, lijkt het Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One eindelijk voor de wind te gaan. Acteur Simon Pegg, die bij heel wat fans een favoriet personage speelt in de vorm van Benji, vertelde dat Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One het allemaal nog epischer en nog grootser maakt dan voorgaande delen.

Tijdens een gesprek met de site Discussing Film vertelde de Engelse acteur dat de nieuwe film bijzonder groots is en de boel opvallend aanpakt.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One
"Ik kijk er echt heel erg naar uit. En eerlijk gezegd ben ik ook wel blij, want het succes van Top Gun: Maverick heeft denk ik iedereen laten zien dat de juiste besluiten zijn gemaakt als het aankomt op het vertragen van films. Natuurlijk is er een verschil tussen Top Gun en Mission: Impossible, maar ze brachten Top Gun op precies het juiste moment uit om er een gigantische hit van te maken," aldus Pegg.

"Ik bedoel, niet alleen omdat het een grote film is, maar ook omdat hij zo goed draaide dat mensen ervoor terug naar de bioscopen gingen. Tegen de tijd dat Dead Reckoning Part One te zien is volgend jaar, denk ik dat mensen weer altijd terug gaan naar de bioscopen. En we zullen zien dat het iets is dat speciaal voor de bioscoop gemaakt is."

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One is de zevende film in de franchise en vanaf 14 juli 2023 in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm