Eerste beelden onthuld van Furiosa in 'Mad Max: Furiosa'

Mad Max: Furiosa komt er dan eindelijk aan.

Jim Pedd 6 augustus 2022 07:27 in Algemeen
De opnames van Mad Max: Furiosa zijn in volle gang. Actrice Anya Taylor-Joy ziet er echt volledig anders uit dan je misschien gewend bent.

In 2015 zagen we de meest recente Mad Max-film verschijnen in de bioscoop. Het personage Furiosa verbaasde toen velen en veroverde zoveel harten dat er een prequel besteld werd. Die prequel zal laten zien hoe Anya Taylor-Joy een jongere Furiosa speelt.

Mad Max: Furiosa
Momenteel vinden de opnames van de film Mad Max: Furiosa plaats in de zuidelijke suburbs van Sydney. De productie werd gespot door locals en we zien dat Taylor-Joy zonder pruik, met een smerig olijfgroen shirt en modder en blauwe plekken op haar gezicht.

Mad Max: Furiosa is de eerste spin-off die ooit verscheen in de Mad Max-franchise. De vraag is natuurlijk of er hiermee een toekomst bestaat voor meer en andere spin-offs.

Hoe dan ook hopen fans ook op een vijfde film met Mad Max in de hoofdrol. Alleen lijkt regisseur en maker George Miller er meer interesse in te hebben op dit moment om de wereld van Mad Max verder te verkennen.

De film Mad Max: Furiosa zal in mei 2024 in de bioscoop draaien.

Check de foto's via deze link op Twitter.


NieuwsFilm