Superheldenfilm 'Batgirl' wordt vergeleken met een van de slechtste Marvel-films

De film zou zo slecht zijn als Dark Phoenix.

Bram de Groot 6 augustus 2022 09:16 in Algemeen
Er zijn de afgelopen dagen heel wat woorden opgeschreven over de superheldenfilm Batgirl. De film van Warner Bros. is al opgenomen, maar zal waarschijnlijk nooit het daglicht zien. De studio heeft de stekker uit het project getrokken.

De reden achter het stopzetten van de post-productie zou meerdere redenen hebben. Zo wil de studio opnieuw een aangepaste koers varen met de DC-verfilmingen, maar de film van de Belgische regisseurs Bilall Fallah en Adil El Arbi zou ook zwaar ondermaats zijn.

Zo slecht als X-Men: Dark Phoenix
Tijdens een vroege screening voor een testpubliek werd duidelijk dat de film niet aansloeg en de bazen bij Warner Bros. zouden de film niet willen uitbrengen in de bioscoop. De reacties waren namelijk erg mild. Dit meldt Hollywood-insider Matthew Belloni in zijn blog The Town.

"[Mijn bron] zei dat het eruit zag als een tv-pilot, de opzet van de film was erg mager," voegde Belloni toe. "Hij zei dat het een beetje op Dark Phoenix leek."

Batgirl had de hoofdrol voor In the Heights-actrice Leslie Grace met aanvullende rollen voor J. K. Simmons, Jacob Scipio, Brendan Fraser, Michael Keaton en Ivory Aquino.

NieuwsFilm