Kim Kardashian dumpt DC-acteur die ze vooral wilde voor zijn "enorme geslachtsdeel"

De relatie tussen de realityster en komediant Pete Davidson is voorbij.

FilmTotaal 6 augustus 2022 10:24 in Celebrity
De liefde tussen Kim Kardashian en Pete Davidson is voorbij. Dat schrijft CCN. De sterren, die zo'n negen maanden bij elkaar zijn geweest, zouden geen ruzie hebben, maar dit in goed overleg met elkaar hebben besloten.

De twee leerden elkaar kennen tijdens het draaien van Saturday Night Live, het bekende Amerikaanse komedieprogramma dat Kardashian vorig jaar oktober voor het eerst mocht hosten.

"Toen ik die show deed, hadden we een sketch samen waarin we elkaar moesten zoenen. Ik voelde direct iets. Het voelde gewoon fijn", zei Kardashian eerder over haar eerste ontmoeting met Davidson, die ook diverse filmrollen heeft gehad, in haar realityserie.

Bepaalde spanning
Kardashian vertelde toen ook dat ze in eerste instantie niet per se uit was op een relatie met de professionele grappenmaker. "Ik had verhalen gehoord dat hij enorm groot geschapen is en had er wel zin in om dat eens met mijn eigen ogen te zien".

Later ontwikkelde dit zich toch tot iets serieus. Maar inmiddels is de vlam weer gedoofd, zo vertellen ingewijden aan CCN. Kardashian en Davidson zouden als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Eerder was Kardashian samen met rapper Kanye West.

NieuwsFilm