Onverwacht compliment: 'Michelle Pfeiffer geeft nieuwe betekenis aan de hel als Catwoman'

'Michelle Pfeiffer is als een godin en de beste Catwoman ooit,' vindt Britney Spears

Vera 6 augustus 2022 12:46 in Celebrity
Michelle Pfeiffer kreeg laatst een onverwacht compliment van Britney Spears. Zoals dat meer gaat bij het ouder worden, denk je met liefde terug aan films en acteurs die indruk op je maakten. Dat is voor de zangeres dus Michelle Pfeiffer als 'Catwoman'.

De film Batman returns uit 1992 maakt nog altijd veel indruk op Britney Spears. In een enthousiast bericht op Instagram vertelt de nu 40-jarige Britney:

"Ik vind haar de meest charmante en sexy vrouw ooit. Ze is waanzinnig in deze film. De ramp die zij ziet gebeuren en haar wijze van handelen geeft een nieuwe betekenis aan de hel. Ik waardeer dat."

"Er zijn een hoop remakes geweest na deze film met Michelle Pfeiffer. Maar ik denk dat geen van hen deze scène zo goed benadert. Ik weet dat zij mij niet kent. Maar ik wil toch zeggen, dat een suf meisje altijd gedacht heeft dat zij een godin was. Ik respecteer haar enorm. Dank je wel dat jij jouw kunst zo mooi neerzet, Pfeiffer!"

Commentaar
Tussen alle commentaar, ook van verschillende beroemdheden, is dat van Michelle Pfeiffer te lezen. De nu 64-jarige actrice weet wel degelijk wie Britney Spears is, en antwoordt:

"Britney, dank voor jouw mooie compliment. Ik ben een groot fan van jou."

Mooi zoals sommige bekende mensen ook fan kunnen zijn van andere bekende mensen. In het filmpje bij het bericht op Instagram zie je Michelle haar catwomanpak maken. Michelle Pfeiffer is overigens de laatste jaren weer in superheldenfilms te zien. Haar zweep knalt weer ouderwets goed.

De post van Britney staat hieronder.NieuwsFilm