Marvel Studios - De Multiverse Saga: Dit is 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Marvel Studios - De Multiverse Saga: Dit is 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Alles wat je moet weten over Guardians of the Galaxy Vol. 3!

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. In deze artikelenreeks zetten we alle komende toevoegingen op een rij, inclusief wanneer je 'm kan verwachten en of dat in de bioscoop of op Disney+ is.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Batista, Vin Diesel
Guardians of the Galaxy Vol. 3 is officieel in de maak. Een opvallende zes jaar na de tweede film, zijn de Guardians weer terug voor een nieuwe solo-reis. Sindsdien is er veel gebeurd en daar gaan we onder meer op in, in dit artikel!

Het verhaal
We weten dat deze nieuwe film echt het einde wordt van het verhaal van de Guardians in deze samenstelling. Dat vertelde regisseur James Gunn: "Dit is het einde voor ons, de laatste keer dat mensen dit team van Guardians zullen zien."

Tumult achter de schermen
Achter de schermen ging het behoorlijk mis voordat we Guardians of the Galaxy Vol. 3 konden zien. James Gunn was in eerste instantie natuurlijk aan boord als regisseur, maar nadat wat 'fans' een anti-campagne overden wegens foute grappen die Gunn in het verleden had gemaakt (en waar hij ook zijn excuses voor had aangeboden), werd hij ontslagen door Disney.

Warner Bros. ving hem meteen op en vroeg hem een DC-film te maken, welke hij maar wilde. Dat werd The Suicide Squad, gevolgd door de opvallend sterke serie Peacemaker. Intussen huurde Marvel Studios hem opnieuw in, maar de film liet op zich wachten precies door het slimme besluit van Warner.

De personages
Goed, natuurlijk zijn de Guardians allemaal weer terug in deze nieuwe film. Alleen is Gamora niet meer de Gamora die we kenden; zij komt uit het verleden en is dus nog niet verliefd op Peter Quill. Verder is acteur Will Poulter betrokken als Adam Warlock, die het uiteindelijk voorzien heeft op de Guardians. Maar de echte vijand in Guardians of the Galaxy Vol. 3 is het personage The High Evolutionary van acteur Chukwudi Iwuji.

De film is vanaf 5 mei 2023 te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair