De stem van de enge 'Vecna' uit 'Stranger Things' kan meer

Jamie Campbell Bower heeft nieuwe single klaarstaan en nieuwe film met Kevin Costner

Vera 6 augustus 2022 18:08 in Celebrity
'Stranger Things'-acteur Jamie Campbell Bower lijkt nog niet zo lang bekend bij de kijkers thuis. Toch heeft hij al diverse filmrollen gespeeld in films als Sweeney Todd en Harry Potter. Ook zal hij binnenkort in een western te zien zijn met Kevin Costner.

De 33-jarige Britse acteur is ook muzikant. Zijn nieuwe single zal volgende week overal te horen zijn. De acteur is momenteel trending op social media, omdat hij de stem van 'Vecna', uit 'Stranger Things', in kan spreken zonder geluidseffecten. Hij leest zonder enige twijfel de meest bijzondere tweets en opmerkingen op. En daar maakt Jimmy Fallon natuurlijk gebruik van.

Jimmy Fallon Show
Jamie Campbell Bower was laatst te gast in 'The Jimmy Fallon Show'. Ze bespraken zijn nieuwe muziek, zijn nieuwe filmproject en natuurlijk 'Stranger Things'. De stem van de 'Stranger Things'-acteur kan duidelijk meer dan 'Vecna' alleen.

Speciaal voor Jimmy Fallon las hij ook een aantal film-quotes op - met de stem van 'Vecna'. De teksten klinken hilarisch, maar zijn serieuze zinnen uit grote films als Titanic en Notting Hill. Je vindt het filmpje hieronder op Instagram. Meer over het interview van Jimmy Fallon staat hier.NieuwsFilm