Marvel Studios-fans maken zich nu serieuze zorgen over Daredevil

Wordt hij te veel Disney-proof gemaakt?

Jim Pedd 8 augustus 2022 20:30 in Algemeen
Charlie Cox rommelt niet als het aankomt op zijn langverwachte comeback als Daredevil in het Marvel Cinematic Universe. De cameo die hij had in Spider-Man: No Way Home was weinig meer dan een tipje van de ijsberg.

De acteur zal binnenkort te zien zijn in de serie She-Hulk: Attorney at Law van Disney+. Ook is bevestigd dat hij de stem van de Man Without Fear inspreekt in de animatieserie Spider-Man: Freshman Year en dat hij zijn vijandigheden met Wilson Fisk weer op ziet laaien in Echo. En dan is hij ook nog te zien in 18 afleveringen (!) in de soloserie Daredevil: Born Again.

Toch zorgen
Hoewel de terugkeer van Daredevil een mooie is, want er zijn inmiddels bijna vier jaren verstreken sinds Cox te zien was als Matt Murdock, a.k.a. Daredevil, maken fans zich ook zorgen.

De Devil van Hell's Kitchen is duister, in zichzelf gekeerd, gewelddadig en heeft zo'n beetje geen one-liners. Fans maken zich inmiddels zorgen dat Daredevil straks ge-Disney-ficeerd wordt en straks wel vol van de grapjes en leuke one-liners zit, net als alle andere Marvel-personages.

De serie She-Hulk wordt bijvoorbeeld neergezet als komedieserie met afleveringen van elk een half uur.

Kevin Feige weet dat hij Daredevil vermoedelijk niet zal moeten veranderen in een gelukkige en hilarische held, met een familievriendelijke manier van geweld uiten.

Toch zie je op Reddit bijvoorbeeld heel wat zorgen inmiddels!

NieuwsFilm