3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Prey (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Trachtenberg | Cast: Amber Midthunder, Dakota Beavers, Dane DiLiegro, e.a.
Naru, een jonge vrouw, wil zich tegenover haar Comanche-stam en familie bewijzen dat ze net zo geschikt is als krijgers als haar broer en diens vrienden. Wanneer er een mysterieuze en buitenaardse jager opduikt, grijpt ze die kans aan om zichzelf te bewijzen. Ze komt in actie en moet alles uit de kast halen om deze met moderne wapens uitgeruste dreiging te verslaan.

Lightyear (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angus MacLane | Cast: Chris Evans, Keke Palmer, Uzo Aduba, e.a.
Buzz Lightyear is een onbevreesde kosmonaut. Wanneer hij samen met zijn kameraad Alisha Hawthorne tijdens een testmissie neerstort op een planeet, moet hij een speciaal kristal inzetten om te kunnen ontsnappen. Daardoor wordt zijn omgeving echter wel steeds ouder. Buzz gaat een episch avontuur aan wanneer hij met een reusachtige robot, de keizer Zurg, moet afrekenen.

Death on the Nile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey, e.a.
De steenrijke, pasgetrouwde Linnet en Simon Doyle zijn samen met hun bonte gezelschap op huwelijksreis in Egypte. Daar maken ze onder meer een minicruise over de Nijl. De sfeer raak echter flink bedorven wanneer er een dode wordt aangetroffen. Aan meesterspeurder Hercule Poirot, die ook aanwezig is op de boot, om de zaak op te lossen. En daarbij blijkt elke gast een mogelijke verdachte.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair