Vin Diesel verklapt dat 'Fast X' nu voor vliegende auto's gaat

De hoofdrolspeler laat zich over uit met acteur Alan Ritchson.

Wouter Drummen 8 augustus 2022 12:43 in Algemeen
Fast & Furious begon als een franchise met de nodige racescenes, maar het wordt steeds gekker. De volgende film lijkt zelfs nog verder te gaan, aangezien Vin Diesel nu lijkt te zeggen dat ze voor de volgende film met vliegende auto's komen.

Of de fans hier nog van op zullen kijken is nog maar de vraag. De laatste film was allesbehalve realistisch en voelt aan alsof je naar een superheldenfilm aan het kijken bent. Zo overleven de helden zowat alles en worden Roman en Tej zelfs de ruimte in geknald in een Pontiac Fiero.

Stapje verder
Diesel, de hoofdrolspeler van de reeks, deelt wel vaker kiekjes en filmpjes van de opnames op zijn Instagram-pagina, en nu is het weer raak. In het videootje horen we hem zeggen: "Week 16 hier op de set van Fast X!"

"Alles verloopt hier super, samen met mijn vriend Alan". Dan komt Alan Ritchson, voornamelijk bekend van de Jack Reacher-serie, in beeld. Hij zegt het volgende: "Het enige dat cooler is dan een Chaser op de grond is een vliegende wagen! Deze keer gaan we de lucht in!" Bekijk het gesprek van de twee acteurs hieronder.Nog even wachten
Hierna stop de video, dus wat er nu precies gaat gebeuren is vooralsnog niet duidelijk. In mei 2023 komen we erachter, wanneer de blockbuster in de bioscopen te zien zal zijn!

NieuwsFilm