Zeldzaam schattig! Dwayne Johnson speelt thuis verstoppertje met dochter

'Ik heb een hint nodig!' The Rock is verschrikkelijk geduldig

Vera 8 augustus 2022 15:23 in Celebrity
Van een beer als Dwayne Johnson zou je niet snel verwachten dat hij zo'n geduldige vader is. Gelukkig bestaat social media. En gelukkig deelt de 50-jarige acteur af en toe filmpjes van zijn vrije tijd. Zo was hij gisteren verstoppertje aan het spelen met zijn dochtertje van vier thuis. Lekker zondags en zeldzaam schattig!

Dwayne Johnson doet net alsof hij zijn kind niet kan vinden. Met zijn 'The Rock'-blik loopt hij peinzend en luisterend door het huis. Je ziet een deel van zijn wasruimte, zijn hal en de woonkamer. Zijn kind ligt onder een bankje en roept, als hij vraagt om een hint. Maar ja, papa kan haar maar niet vinden. Je ziet haar wiebelen en giechelen van plezier, als haar vader weer voorbij loopt en haar niet vindt.

Dwayne Johnson schrijft bij zijn bericht op Instagram:
"Ik heb nog een hint nodig! Ons verstoppertje op zondag kan gemakkelijk meer dan een half uur duren. Mijn vierjarige verstopt zich en denkt dat papa haar nooit kan vinden."Het allerschattigste filmpje staat hieronder. De scène doet wat denken aan sommige momenten in zijn film met Gal Gadot en Ryan Reynolds.NieuwsFilm