Gaan we dit iconisch Marvel-personage na 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' in meer Marvel-films zien?

Acteur Will Poulter geeft antwoord.

Zilko Tarici 9 augustus 2022 20:30 in Algemeen
Will Poulter heeft zijn reactie gegeven op de vraag of we zijn personage Adam Warlock uit Guardians of the Galaxy Vol. 3 ook terug zullen gaan in andere toekomstige MCU-projecten. Check hieronder Poulters reactie.

Naast de hoofdzakelijke cast die we kennen uit de vorige twee Guardians-films zijn er twee nieuwe grote personages die hun opwachting maken.

Zo is er Chukwudi Iwuji als schurk The High Evolutionary, maar dus ook Poulters Adam Warlock. Er wordt al jaren gesproken over de intrede van Warlock in het MCU wegens zijn betrokkenheid bij de Infinity Saga in de strips, maar volgend jaar is het dus pas zover.

Onwetende Poulter
Tijdens een nieuw interview met The Movie Dweeb liet Poulter zich uit over wat hij weet over Warlocks toekomst in het MCU. Hij antwoordde als volgt:

"Ik hoop dat we hem terug gaan zien. Maar eerlijk gezegd weet ik niet wat het plan is en dat zweer ik op alles wat heilig is. Wat we zagen tijdens Comic-Con was voor ons ook de eerste keer. Er is zoveel geheimhouding rondom de Marvel-projecten. Ik kreeg pas een script onder ogen enkele weken voordat de opnames begonnen.

Het zou een eer zijn om Adam Warlock opnieuw te mogen spelen. En ik kan niet wachten om opnieuw te werken met James en al mijn collega-castleden. Het was een fantastische groep om mee te werken, dus ik duim hard."

NieuwsFilm