Regisseur van 'Prey' laat zich uit over mogelijk vervolg en misschien zelfs wel meer

Dan Trachtenberg wil graag verder!

Wouter Drummen 10 augustus 2022 12:52 in Algemeen
De nieuwe Predator-film Prey is net goed en wel uit maar is nu al een succes. De blockbuster, die op streamingservice Hulu te zien is, scoort erg goed, waardoor regisseur Dan Trachtenberg nu al droomt van een tweede deel en misschien zelfs wel meer sequels.

Prey heeft namelijk een tamelijk open einde, waardoor de nodige fans hopen dat een vervolg niet al te lang op zich zal laten wachten. Tijdens een recent interview laat Trachtenberg zich hier over uit.

Plannen
De filmmaker geeft toe dat hij maar wat graag meer Predator-films wil maken en hier ook al aan dacht tijdens het maken van Prey. Toch wilde hij zich echter eerst volledig focussen op zijn film, maar nu dat deze af is en sterk onthaald wordt, heeft hij het al voorzichtig over een tweede deel.

"De nerd in mij keek al heel ver vooruit, zelfs voordat we met het script begonnen voor 'Prey', maar de volwassen ik zei me: "Neem je tijd en ga voorzichtig te werk. Maak de film zo goed mogelijk en kijk dan hoe het verder gaat". 'Prey' is, als je de end-credits niet meetelt, gewoon een film die op zichzelf staat en niet opbouwt naar iets anders".

Meer
Zo vervolgt Trachtenberg: "Ik ben er best wel trots op dat de film gewoon een verhaal vertelt van begin tot einde, maar ik zal niet ontkennen dat ik graag verder wil gaan met andere films. We hebben namelijk nog meer te vertellen!"

De kans dat er een vervolg komt lijkt toch wel tamelijk groot. Niet alleen is Prey de succesvolste en best bekeken film van Hulu, ook filmrecensenten zijn er weg van. Hoewel het vervolg nog niet officieel is aangekondigd, zal dit dus waarschijnlijk wel snel gebeuren.

NieuwsFilm