Uitdagende Kaili Thorne bijna uit de kleren op Insta-foto

Uitdagende Kaili Thorne bijna uit de kleren op Insta-foto

De semi-actrice blijft de aandacht zoeken.

Hoever ga je als actrice om de aandacht op jezelf te vestigen om uiteindelijk steeds meer bekendheid (en rijkdom) te krijgen. Een opvallend voorbeeld daarvan zijn de halfzussen Bella Thorne (The Babysitter: Killer Queen, Midnight Sun) en Kaili Thorne. Op Instagram en andere socials dagen ze behoorlijk uit.

Zus Bella is ondertussen een redelijk bekende naam in Hollywood. Zus Kaili is dat duidelijk minder. De afgelopen jaren trachtte ze via tv-series en films een bekend actrice te worden, maar of dat echt gelukt is valt te betwijfelen.

Kaili was te zien in onder meer de series The O.C. en CSI: Miami en in 2017 speelde ze in haar laatste producties, namelijk de series Children of the Machine en Snowfall en de film The Tribes of Palos Verdes.

Opvallend op Instagram
De afgelopen jaren aapt ze een beetje haar zus Bella na die naast acteren en zingen erg uitbundig en zonder al teveel kleding te zien is op Instagram. Waar Bella zo'n 25,4 miljoen volgers heeft, moet Kaili het voorlopig doen met 191k volgers.

Toch zien we haar weer op een opvallende foto. "One mistress no master," schrijft ze bij een foto in lange laarzen en slechts wat lingerie.


Zien hoe de 30 jarige Kaili Thorne eruit ziet? Check dan hier de foto op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair