Trailer 'Halloween Ends': Michael Myers gaat dan eindelijk echt dood

Trailer 'Halloween Ends': Michael Myers gaat dan eindelijk echt dood

De filmreeks die begon in 1978 komt dan toch tot een einde.

Deze Halloween eindigt de Laurie Strode en Michael Myers saga. 'Final Girl' Laurie (Jamie Lee Curtis) probeert het verleden achter zich te laten, maar het kwaad sterft nooit, en Halloween zal niet eindigen zolang Laurie en Michael leven.


Bekijk de afbeelding

Laatste hoofdstuk
Curtis heeft bevestigd dat het derde en laatste hoofdstuk van regisseur David Gordon Green's rebooted Halloween trilogie een einde maakt aan haar tijd als Laurie Strode.



Na de release van de eerste teaser trailer, hierboven, hebben Universal Pictures en Blumhouse een nieuwe blik op Halloween Ends gedeeld. Bekijk hem hieronder.



Curtis vertolkte de babysitter voor het eerst in John Carpenter's Halloween uit 1978 en speelde de rol opnieuw in 1981's Halloween II, het 20 jaar latere vervolg op het origineel, 1998's Halloween H20, en 2002's Halloween Resurrection.


Bekijk de afbeelding

Synopsis
Universal beschrijft Halloween Ends: "Na 45 jaar bereikt de meest geprezen, gerespecteerde horrorfranchise in de filmgeschiedenis zijn epische, angstaanjagende conclusie als Laurie Strode het voor de laatste keer opneemt tegen de belichaming van het kwaad, Michael Myers, in een laatste confrontatie zoals die nooit eerder op het scherm is vastgelegd. Slechts één van hen zal overleven.

NieuwsFilm

meest populair