De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 12 augustus 2022 08:46 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Day Shift (2022)
Regie: J.J. Perry | Cast: Jamie Foxx, Snoop Dogg, Dave Franco, e.a.
Bud Jablonski maakt zwembaden schoon om de kost te verdienen. Althans, dat denkt zijn familie. In werkelijkheid is hij een vampierenjager. Om het schoolgeld en de beugel van zijn dochtertje te kunnen betalen, probeert hij in een week tijd zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Dat doel kan hem nog zijn dood worden.

Spider-Man: No Way Home (2021)
Regie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, e.a.
Peter Parker worstelt met het leven nu iedereen weet dat hij Spider-Man is. Hij vraagt Doctor Strange om heel de wereld dat te laten vergeten. De daarvoor benodigde spreuk mislukt echter, waardoor de poorten van het multiversum per ongeluk worden geopend. Schurken uit allerlei universa dringen binnen en willen wraak nemen op Spider-Man. De held hoopt hen te vangen en terug te sturen.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)
Regie: Johannes Roberts | Cast: Kaya Scodelario, Robbie Amell, Hannah John-Kamen, e.a.
Raccoon City was ooit de thuisstad van de Umbrella Corporation, maar na het plotselinge vertrek van dit grote farmaceutische bedrijf is de stad uitgestorven en verwilderd. Wanneer er een dreiging uitbreekt, moet een groep overlevenden samenwerken om de waarheid achter Umbrella te onthullen en alle krachten bundelen om de volgende ochtend te halen.Lees ook:NieuwsFilm