Linda de Mol maakt filmdebuut

Tv-presentatrice Linda de Mol maakt binnenkort haar speelfilmdebuut. Zij gaat in een romantische komedie een armlastige bijstandsmoeder spelen. Dat heeft haar manager maandag gezegd. Eerder acteerde De Mol in de tv-serie Spangen.

De film heeft als voorlopige titel Hebbes!. Het script is geschreven door Mischa Alexander, de man die eerder tekende voor de verhalen van All Stars, Volle Maan en Feestje.

De Mol speelt in Hebbes! een vrouw van wie de man er met een jongere vriendin vandoor gaat. De wanhoop nabij besluit de bijstandsmoeder vervolgens een cursus te volgen waarin ze leert hoe ze een miljonair aan de haak moet slaan. Of dit De Mol uiteindelijk lukt, laat haar manager in het midden.

Hebbes! wordt geregisseerd door Pieter Kramer, die eerder bioscoophits als Ja zuster, nee zuster en Theo & Thea en de Ontmaskering van het tenenkaasimperium maakte. Ook was hij verantwoordelijk voor tv-series als Hertenkamp en 30 Minuten. De film wordt geproduceerd door NL Film, de productiemaatschappij van regisseur Johan Nijenhuis (Costa!, Volle Maan).

De andere acteurs moeten nog worden gecast. De opnames van Hebbes! beginnen in september. De film moet in maart 2004 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair