Marvel Studios reboot met deze film een geliefde superheld

Marvel Studios reboot met deze film een geliefde superheld

Daredevil: Born Again wordt gigantisch!

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. In deze artikelenreeks zetten we alle komende toevoegingen op een rij, inclusief wanneer je 'm kan verwachten en of dat in de bioscoop of op Disney+ is.

Daredevil Born Again (2023)
Gemaakt door: Chris Ord & Matt Corman | Cast: Charlie Cox, Vincent D'Onofrio
De Devil van Hell's Kitchen is terug. Ditmaal in het Marvel Cinematic Universe. En het immens populaire personage krijgt dan ook nog eens een eigen televisieserie van Marvel Studios. Dat belooft wat.

Daredevils debuut in het MCU
In de film Spider-Man: No Way Home keerde Daredevil ineens terug in het MCU. Hij was tot dan toe gespeeld door Charlie Cox (in de film trouwens ook weer) in de serie Daredevil van Netflix. Maar nu Marvel Studios de rechten helemaal terug heeft, speelt Cox het personage ook in MCU-films.

En dat niet alleen, hij is ook te zien in de series Freshman Year en She-Hulk: Attorney at Law. Daarmee heeft Charlie Cox nog veel te doen. En we weten dat zijn iconische vijand Wilson Fisk terug is, want Vincent D'Onofrio speelde die rol weer in de serie Hawkeye.

Daredevil Born Again
De serie Daredevil Born Again was een grote verrassing. We weten dat het een behoorlijk grote televisieserie moet worden, met maar liefst 18 (!) afleveringen. Dat is veel meer dan de Marvel Studios-series op Disney+ tot nu toe steeds kregen per seizoen. Dat belooft dus wat.

Daredevil Born Again-comics
Daredevil Born Again leent zijn titel van een comic uit de jaren tachtig van Frank Miller. Daarin is Matt Murdock gewelddadiger en wordt hij opgejaagd door Kingpin, zien we Bullseye en corrupte DEA-agenten. Het is een grimmige boel, dus dat wordt wat.

Daredevil Born Again is in de lente van 2024 te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair