Deze klassieke superhelden keren terug naar het Marvel Cinematic Universe

Deze klassieke superhelden keren terug naar het Marvel Cinematic Universe

De lat ligt erg hoog met Fantastic Four.

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. In deze artikelenreeks zetten we alle komende toevoegingen op een rij, inclusief wanneer je 'm kan verwachten en of dat in de bioscoop of op Disney+ is.

Fantastic Four (2024)
Bekijk de afbeelding
De nieuwe Fantastic Four-film werd in 2019 aangekondigd. Na twee behoorlijk tegenvallende live-action iteraties van het team, valt de last nu op de schouders van Marvel Studios om er iets goeds van te maken.

Over Fantastic Four
Er zat al een vrij fascinerende cameo in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarin we Reed Richards zagen, gespeeld door acteur John Krasinski. Die wordt al jaren genoemd als een favoriet acteur voor de rol, maar zal waarschijnlijk niet nog eens terugkeren. Marvel-baas Kevin Feige vertelde namelijk al eens dat hij dit vooral deed om fans te pleasen.

Het verhaal
We weten weinig over Fantastic Four, al zei Kevin Feige al dat de film geen oorsprongsverhaal vertelt. Het kwartet heeft dus al zijn krachten als we hen ontmoeten.

"Een boel mensen kennen dit oorsprongsverhaal, weten wat de basis ervan is. Dus hoe nemen we dat en maken we vervolgens iets wat we nog nooit gezien hebben? We hebben de lat erg hoog gelegd voor onszelf," aldus Feige.

Wie regisseert Fantastic Four?
Dat is nog echt de vraag. Jon Watts tekende oorspronkelijke voor de regie, maar vertelde dat hij na drie Spider-Man films even toe is aan wat anders. Gek is dat niet, gezien de druk die op die trilogie stond!

Kang the Conquerer
Zeker is dat Fantastic Four verbonden zal zijn aan de nieuwe Thanos van het MCU: Kang. Reed RIchards is namelijk verre, verre familie van Kang! Zo bezien kan Fantastic Four hem ook wat beter opbouwen toch?

Fantastic Four zie je vanaf 8 november 2024 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair