Algemeen

Trailer nieuwe Ang Lee

door FilmTotaal op 06.07.2007 om 11:06 in Algemeen
Te zien via YouTube: de trailer van Lust, Caution, de nieuwe film van regisseur Ang Lee (Brokeback Mountain). De spionagethriller is gebaseerd op een kort verhaal van de Chinese schrijfster Eileen Chang en vertelt over de poging tot moord op een Chinese spion die voor de Japanse regering werkt. Hoofdrollen voor Tony Leung en debutante Tang Wei.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Carloz Maximus

Avatar

Tja, 't kan vriezen 't kan dooien. Klinkt wel spannend.... Misschien meer een huur-film.

Slemper

Avatar

Er wordt wel weer erg veel van het verhaal weggegeven in de trailer....

Tony Leung was geweldig in In The Mood For Love, leuk dat hij een hoofdrol in de nieuwe Ang Lee heeft. Hoewel het verhaal hier een beetje cliché overkomt, ziet het er weer prachtig uit, en ik ben erg benieuwd.

master3d

Avatar

Lijkt wel beetje als Zwartboek:P nouja niet helemaal, goede trailer, mooi geedit met de muziekSmiley face

dirty harry

Avatar

De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat Tony Leung toch wel een van mijn (zoniet de) favoriete aziatische acteurs is. Bijgevolg zie ik dit wel zitten. Mooi gestileerd ook, vind ik. Trouwens, mooi kind die Tang Wei. :9 >Smiley face

Papigiulio

Avatar

Ziet er goed uit, maar wederom weer zo gaar dat een Japanse wordt gespeeld door een chinees. Net als in Memoirs of a Geisha.

eddie1971

Avatar

Papigiulio "Ziet er goed uit, maar wederom weer zo gaar dat een Japanse wordt gespeeld door een chinees. Net als in Memoirs of a Geisha."


denk om je bloeddruk, het is maar een film hoor. ik heb trouwens het boek Memoirs of a Geisha gelezen, en nadat ik hoorde dat er geen japanse vrouwen een van de hoofdrollen zou vertolken, vond ik dat ook niet erg, en ik heb nog wel een zwak voor japanse vrowuen.
Nederlanders kunnen van een vlieg een olifant maken, word eens tijd dat ze de klaagmuur naar nederland verplaatsen

NieuwsFilm

meest populair