Publiek laaiend enthousiast over Halina Reijns satirische slasherfilm 'Bodies Bodies Bodies'

Een film die je absoluut niet mag missen.

Jeffrey Kouters 13 augustus 2022 17:45 in Algemeen
In Amerika smult het publiek van Bodies Bodies Bodies, de satirische slasherfilm van A24 geregisseerd door 'onze' Halina Reijn (Instinct). De reacties op social media zijn ontzettend positief.

Critici waren al zeer onder de indruk van Reijns film en prezen onder meer de satirische toon en het spel van haar acteurs. Op Rotten Tomatoes heeft Bodies Bodies Bodies een indrukwekkende score van 90 procent (met een gemiddelde beoordeling van een 7.4).

Topfilm
Ook het publiek is dus onder de indruk. Op sites als Reddit zijn een hoop positieve reacties te lezen. Zo schrijft iemand: "Ik heb zeer genoten van deze film en het verbaasde me hoe goed de combinatie van spanning en humor wel niet was".


Tip:Anderen merken op dat het script gewoonweg ontzettend goed en grappig is. Daarnaast prijzen mensen het feit dat Reijn en haar team zulke mooie beelden hebben weten te creëren in donkere settings met weinig belichting.Bodies Bodies Bodies - met rollen voor onder meer Maria Bakalova (Borat Subsequent Moviefilm) en Pete Davidson (The Suicide Squad) - is vanaf 8 september in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm