Algemeen

Cloverfield virals

door FilmTotaal op 06.07.2007 om 13:51 in Algemeen
Van Cloverfield, de ultrageheime nieuwe film van een groep mensen rond Lost-bedenker J.J. Abrams, lekte onlangs een teasertrailer uit die in de VS vóór Transformers wordt vertoond, maar die video is inmiddels helaas van YouTube verwijderd (iemand een andere link?). De buzz wordt echter verder uitgebreid met de sites 1-18-08.com, weblog Ethan Haas Was Wrong en EthanHaasWasRight.com. Via die laatste site is het met wat moeite mogelijk om een aantal filmpjes te bekijken.

In de teasertrailer was vanuit het oogpunt van een groep vrienden op een afscheidsfeest te zien hoe het centrum van New York in een enorme vuurbal veranderde, dit alles opgenomen met mobiele telefoons en camera's. Cloverfield wordt geproduceerd door Abrams, geregisseerd door Matt Reeves, die samen met Abrams Felicity maakte, en geschreven door Drew Goddard, die met Abrams werkte aan Lost en Alias.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jildert

Avatar

Vind dit allemaal erg vet bedacht, een beetje Lost-achtig: daar zijn ook allemaal sites over te vinden die hinten naar de gebeurtenissen op het eiland.

Sauron

Avatar

Ziet er allemaal heel vet uit,... Alleen die puzels op die site van Haaswasright.com zijn toch best wel moeilijk,.. zit nu vast bij nummer 4:(

NieuwsFilm

meest populair