Nieuwe Marvel Studios-serie lost een groot plotgat van de franchise op

Hoe zit het met de Sokovia Accords?

Het Marvel Cinematic Universe gaat eindelijk een van zijn plotgaten oplossen. De serie She-Hulk: Attorney at Law zal ons laten zien wat er gebeurd is met de Sokovia Accords.

Phase 4 van het MCU leunt (uiteraard) sterk op de introductie van nieuwe elementen. Zo bouwt Marvel Studios langzaamaan de Multiverse Saga op. De serie She-Hulk: Attorney at Law is een van de nieuwe toevoegingen hieraan, met een nieuw hoofdpersonage dat een oorsprongsverhaal krijgt. Daarnaast zien we een oude bekende terugkeren in de vorm van Abomination en Daredevil.

De Sokovia Accords
De Sokovia Accords stammen uit de film Captain America: Civil War. Ze werden ontworpen om wereldregeringen de macht te geven over wanneer superhelden zich waarmee mochten bemoeien. Phase 3 maakte er zelfs even een punt van om te kijken of een personage de akkoorden wel of niet wilde tekenen.

Het MCU heeft ook niet verduidelijkt of de Sokovia Accords nog altijd gelden. Regisseur Jessica Gao vertelde tijdens een interview dat She-Hulk: Attorney at Law wel gaat laten zien wat ermee gebeurd is.

"Deze serie zal de vraag beantwoorden of en wat er met de Sokovia Accords gebeurd is. Dat zie je pas later in het seizoen, maar je krijgt er wel degelijk antwoorden over."

NieuwsFilm

meest populair