Opeens weer heel veel kijkers voor 'The Lord of the Rings'

Opeens weer heel veel kijkers voor 'The Lord of the Rings'

Veel kijkers voor de bekende trilogie.

Op Prime Video blijken de films in de The Lord of the Rings weer erg populair. Uit nieuwe cijfers van FlixPatrol blijkt dat de films wereldwijd weer goed worden bekeken.

Op de streamer is op dit moment het drama Thirteen Lives veruit het best bekeken, maar op de tweede plaats staat The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring uit 2001. In verschillende landen zijn ook andere films uit de reeks terug te vinden.

Ook The Hobbit: An Unexpected Journey uit 2012 staat in de lijst, al dan wel een stuk lager dan de LOTR-films. De aftrap van de Hobbit-trilogie staat op de tiende plaats.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
Dat de films zo hoog staan komt mogelijk doordat mensen interesse in de klassiekers hebben nu de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power op het punt staat om uit te komen.

Op 2 september start The Rings of Power van showrunners J. D. Payne en Patrick McKay. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen en er moeten uiteindelijk vijf seizoenen verschijnen.

Nu is het hopen dat de serie het niveau behaalt van de The Lord of the Rings-films. Hieronder een recente trailer voor de serie. Op Prime Video vind je de Tolkien-films hier.



NieuwsFilm

meest populair