Je wordt echt misselijk als je ziet wat The Rock nu weer allemaal naar binnen werkt

Je wordt echt misselijk als je ziet wat The Rock nu weer allemaal naar binnen werkt

Een zoet en stevig ontbijt.

Dwayne 'The Rock' Johnson heeft zondag weer genoten van een bijzondere 'cheat meal'. Dat laat hij zien via zijn Instagram.

Deze zondag had The Rock weer een bijzondere maaltijd voor zichzelf laten bereiden. Op zijn bord is een flinke stapel pannenkoeken te zien. Deze blijken gemaakt te zijn met een twist en ananas en kokos te bevatten.

Om het geheel af te maken, waren de pannenkoeken ook voorzien van de nodige toppings. The Rock had deze namelijk besmeerd met dikke lagen blauwe bessenjam en pindakaas.

Ook is de stapel helemaal doorweekt van de ahornsiroop. Dat moet vast smullen (en plakkerig) zijn geweest.



Caloriebom
Zo'n ontbijtje bevat natuurlijk een hele hoop calorieën. Een gemiddeld persoon zal toch wel moeite hebben om zo'n bord weg te werken.

The Rock is nou eenmaal een doorgewinterde sporter die zich iedere dag urenlang uitslooft in de sportschool. Daarbij moet hij zich houden aan een strak dieet, met weinig ruimte voor een vette hap en zoetigheid.

Gelukkig mag hij zich van zichzelf dus af en toe trakteren op een 'cheat meal'; een ongezondere maaltijd als beloning voor het harde werk. Deze eet hij meestal op zondag.

NieuwsFilm

meest populair