Predator-kostuum uit 'Prey' toont angstaanjagende details in BTS-foto

Een nieuwe achter-de-schermen foto van de set van Prey toont een kijkje op het indrukwekkende praktische Predator pak van de film.

Zoe van Leeuwen 16 augustus 2022 22:30 in Algemeen
Een achter-de-schermen beeld van Prey toont het nieuwe praktische Predator pak in detail. Prey is de vijfde Predator-film in zijn soort en voert de franchise terug naar het begin van de 18e eeuw.
Nieuwe look
Prey bevat een nieuwe kijk op het iconische Predator wezen. Het buitenaardse wezen in de loop der jaren een aantal kleine veranderingen ondergaan, maar misschien geen enkele zo drastisch als de nieuwe look die hij in Prey heeft.
In een recente post op instagram zien we een nieuwe blik op zijn Predator pak en de immense hoeveelheid detail. Op de foto achter de schermen zit DiLiegro in de make-up stoel, volledig ingekapseld in het pak terwijl een make-up artiest de laatste hand legt aan de afwerking. Bekijk de post hieronder:Praktische effecten
Hoewel bepaalde scènes in Prey duidelijk VFX vereisen om de Predator tot leven te brengen legt de productie duidelijk ook een zware nadruk op praktische effecten. Het praktische Predator-pak van Prey helpt om het wezen te verkopen als een levend en ademend ding, waardoor hij uiteindelijk nog enger aanvoelt.

NieuwsFilm