Dit aankomende Marvel Project word volledig op locatie gefilmd!?

Kraven the Hunter wordt op locatie gefilmd voor een persoonlijkere ervaring.

Zoe van Leeuwen 16 augustus 2022 08:05 in Algemeen
Sony's laatste poging om zijn eigen Marvel Universum uit te bouwen is Kraven the Hunter, de film over de befaamde Spider-Man schurk die momenteel in de maak is onder regie van J.C. Chandor. En wordt dus helemaal op locatie gefilmd
Filmen op locatie
In een recent gesprek met THR over de film, zegt Aaron Taylor-Johnson dat het project volledig op locatie wordt opgenomen. Dit is totaal anders dan zijn zojuist uitgebrachte Bullet Train, die beperkt was tot een sound stage.
"Dat Kraven volledig op locatie wordt opgenomen, gaat het verschil maken. Het voegt iets heel moois toe aan ons persoonlijke verhaal. Het onderscheidt Kraven ook van die Marvel-stage-look." Verteld Taylor-Johnson.

"Het is belangrijk voor dit personage om in de echte wereld te zijn. Het is belangrijk voor de authenticiteit van het verhaal. Als je op blote voeten over straten rent, neem je die elementen in je op en speel je daarbinnen."Niet nieuw bij Marvel
Aaron Taylor-Johnson speelde al eerder in een Marvel film als Pietro Maximoff, beter bekend als Quicksilver. In tegenstelling tot zijn zus Wanda Maximoff, was Pietro alleen in Age of Ultron te zien voordat hij werd vermoord. Kraven the Hunter zal in de bioscoop te zien zijn op 13 januari 2023.

NieuwsFilm