Acteur hoopt op 'Prey'-vervolg met bekende superheld

Gekker kan het niet worden.

Bram de Groot 16 augustus 2022 09:53 in Algemeen
Zou het ooit kunnen gebeuren dat het DC Extended Universe of de Dark Knight-trilogie een cross-over krijgt met de Predator-franchise? Waarschijnlijk niet... Toch houdt twee mensen achter het recente Prey hoop dat dit wel werkelijkheid wordt.

In gesprek met Comicbook.com vertelden acteur Dane DiLiegro en effectenspecialist Tom Woodruff dat ze het buitenaardse wezen het graag zien opnemen tegen Bruce Wayne.

BVP: Batman vs. Predator
"Ik hou van het idee dat Batman tegen een Predator vecht," vertelde Woodruff aan ComicBook.com. "Daar zou ik helemaal voor gaan," om vervolgens te grappen: "Dane, als niemand anders het doet, dan pakken jij en ik een kleine camcorder en maken we de film."

"Ik hou van de Batman van Christian Bale," haakte DiLiegro in. "Ik hou van wat ze met zijn personage hebben gedaan, die tank waarin hij rijdt. Ik zou voor Christian Bale gaan. [Ben] Affleck is een jongen uit Boston. Ik kom uit Boston. We zouden het erover kunnen hebben."

Uiteraard is dit een hoop gekkigheid, maar in de comics is het al wel gebeurd. Dus wie weet over een jaartje of wat: BVP: Batman vs. Predator!

NieuwsFilm