Zeer veelbelovende update over het nieuwe 'Dune'-project

Zeer veelbelovende update over het nieuwe 'Dune'-project

Dune: The Sisterhood komt eraan.

Veelbelovend nieuws over Dune: The Sisterhood. De serie is een prequel op de film Dune van regisseur Denis Villeneuve. En het wordt een opvallende serie, die misschien wel dient voor het opzetten van toekomstige delen in de franchise.

Dune: The Sisterhood bekijkt naar verluidt de geschiedenis van de Bene Gesserit. Dat zijn de pseudo-religieuze, door vrouwen gevormde cultus die probeert de mensheid verder te brengen via hun uitverkorene, de Kwisatz Haderach.

Dune: The Sisterhood
De afgelopen tijd waren er relatief weinig details over Dune: The Sisterhood. Vorig jaar hoorden we dat Diane Ademu-John dienst doet als showrunner en dat scenarist Jon Spaihts samen met Villeneuve uitvoerend producent is.

Sindsdien hoorden we eigenlijk weinig nieuws meer over Dune: The Sisterhood. De vrees van fans was natuurlijk dat de serie een hobbel tegen was gekomen.

Maar Deadline meldt nu dat het goed gaat met de serie Dune: The Sisterhood.

De cast zou op dit moment gezocht worden, wat goed nieuws is voor fans van de franchise en de werken van Frank Herbert. En het stelt gerust gezien de onheilspellende 70 ontslagen bij HBO Max deze week.

NieuwsFilm

meest populair