Florence Pugh uit 'Black Widow' is verrassend eerlijk over al dat bloot - en haar films

Zelfvertrouwen hebben mag kennelijk niet

Vera 17 augustus 2022 15:55 in Celebrity
"Ik heb het idee dat ik nu in een deel van mijn carrière zit, waarin ik weet wat ik kan hebben, kan geven en niet meer accepteer," zegt Florence Pugh. Sinds de 26-jarige Britse actrice debuteerde met de film The Falling in 2015, waarin zij als tiener worstelt met haar seksualiteit, weten fans dat zij uitgesproken eerlijke rollen oppakt.

Florence Pugh heeft een filmcarrière opgebouwd rond vrouwen die weigeren stil te zijn. Haar doorbraak kwam met de thriller Sommar en de film Little Women. Kijkend naar haar karakters vertelt zij in een interview met Harper's Bazaar:

"Ik denk dat al mijn films gaan over vrouwen die een bepaalde kant uit gedwongen worden, maar dan voor zichzelf opkomen."

Ophef roze jurk
In juli ontstond veel ophef over haar roze jurk bij de Valentino show. Het was te doorschijnend en haar borsten waren goed zichtbaar. Hierover vertelt zij:

"Wij besloten na het passen van de roze jurk met een en al tule om de top nog verder doorschijnend te maken, omdat de jurk dat nodig had. Ik ben comfortabel met mijn kleine borsten en vind het niet erg dat er wat te zien is. Het verbaasde me alleen, dat mensen gemeen commentaar hadden op het feit dat ik mij goed in mijn vel voel. Zelfvertrouwen hebben mag kennelijk niet."

Het commentaar doet haar weinig. Ze bericht eerlijk wat zij ervan vindt op social media en dan is het klaar. Haar co-actrice Scarlett Johansson waardeerde dat zelfvertrouwen en de eerlijkheid van Florence enorm bij de filmopnamen van Black Widow.

Nieuw werk
De lage stem van Florence wordt veroorzaakt door een aandoening, waardoor zij extra gevoelig is voor luchtweginfecties en voorzichtig moet zijn met het COVID-virus. Ze was daardoor lang in quarantaine en blij dat zij weer aan de slag kon met films als Don't worry darling en het vervolg van Dune.

"Een deel waarom wij allemaal dit werk doen, is dat wij de drukte waarderen. We vinden het leuk om mensen te ontmoeten en andere plaatsen te zien."

Het volledige interview in Harper's Bazaar staat hier. Het Instagram bericht van Florence staat hieronder.Wil je weten hoe direct Florence Pugh kan zijn? Op Instagram bericht zij ook over een nieuwe aflevering met Bear Grylls. Het filmpje staat hieronder en laat mooi haar wijze van doen zien.NieuwsFilm