Algemeen

Cloverfield trailer

door FilmTotaal op 10.07.2007 om 10:51 in Algemeen
Onlangs was op YouTube heel even de teasertrailer van het project dat momenteel aangeduid wordt met Cloverfield te zien, een film van de man achter Alias, Lost en Mission: Impossible III: J.J. Abrams. De trailer was in de VS vóór Transformers te zien, en waar de film precies over gaat is nog vrijwel volledig onduidelijk. Wel duidelijk is dat de film op 18 januari 2008 uitkomt, vandaar dat de trailer nu onder die naam bij Apple staat.

Overigens liet Abrams tegenover website AICN het een en ander los over de online hype: "Regarding the online stuff you posted: yeah, we're doing some fun stuff on the web. But, obviously, if the movie doesn't kick some massive ASS, who gives a rat's about what's online? So as you can imagine, we're focusing mostly on THAT. For what it's worth, the only site of ours that people have even FOUND is the 1-18-08.com site. The others (like the Ethan Haas sites) have nothing to do with us."

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Filmwolfje

Avatar

Geweldig! Blair Witch Project mét Special FX! :W

BMH

Avatar

Acteerwerk is tenenkrommend. Special effects zagen er lelijk uit. Handheldcamera die kunstmatig schokkerig beweegt en het lijkt weer totaal in JJ stijl te zijn: spanning opbouwen zonder climax.

geertvdheide

Avatar

Ik ben zeer benieuwd! Lost vind ik één van de beste stukjes televisie van de laatste decennia, dus alles wat Abrams maakt hou ik scherp in de gaten. Dit lijkt me een verfrissende kijk op de rampen-/monster genres, hoewel me nog onduidelijk is wat het precies gaat worden. Maar daarom heet het een teaser natuurlijk :D

merijnsa

Avatar

Dit is echt 200% mijn film. Abrams weet als geen ander hoe je dit soort momenten moet laten zien. De sfeer is echt geniaal gevonden!

De film komt pas over een jaar uit dus met de SFX komt het vast helemaal goed. Soms vond ik de camera wel wat nep bewegen althans, niet natuurlijk. Goed, eigenlijk heb ik helemaal niks te zeiken want ik voorspel hier één van de beste bioscoop zitten ooit.

Papigiulio

Avatar

Woah ziet er wel gaaf uit, i'm curious Smiley face

Jnk18

Avatar

BMH "Acteerwerk is tenenkrommend. Special effects zagen er lelijk uit. Handheldcamera die kunstmatig schokkerig beweegt en het lijkt weer totaal in JJ stijl te zijn: spanning opbouwen zonder climax."


Er zijn ook altijd weer mensen die denken een film gezien te hebben via een Trailer. Ik lach je uit kerel.
Wordt leuke film. Go J.J.

mus

Avatar

Het lijkt me wel een spannende , mysterieuze film. Dat rollende vrijheidsbeeldhoofd ziet er inderdaad wel een beetje nep uit, maar dat komt misschien door de kwaliteit van het filmpje.

Sauron

Avatar

Ik vind het zeker wel een mooi stukje film,.. erg mysterieus en onheilspellend.

Over de CGI kan ik nog weinig zeggen is nog te weinig van te zien. Ik vind het wel doeltreffend wat ze tot nu toe hebben geproduceert. Ik hoop dat ze het alleen niet de overhand laten nemen want dat zou de sfeer wel eens goed kunnen verneuken,...

Het word afwachten in spanning,..

BMH

Avatar

Jnk18 "Er zijn ook altijd weer mensen die denken een film gezien te hebben via een Trailer. Ik lach je uit kerel.
Wordt leuke film. Go J.J."
Lach je ook om jezelf aangezien jij aangeeft dat het een leuke film wordt?

Jildert

Avatar

Ben erg benieuwd. Kan alle kanten op natuurlijk, of het wordt een standaard rampenfilm, of het wordt iets origineels en verfrissends. Aangezien het J.J. Abrams betreft denk ik het laatste.

NieuwsFilm

meest populair