Dit maakt Tom Holland zo'n ijzersterke Spider-Man

Dit maakt Tom Holland zo'n ijzersterke Spider-Man

Duik de psychologie van het personage in en ontdek waardoor Tom Holland zo'n sterke rol neerzet.

Op het YouTube-kanaal Cinema Therapy nemen gediplomeerd therapeut Jonathan Decker en filmmaker Alan Seawright een kijkje in het verhaal van Spider-Man binnen de MCU. Als acteur is Tom Holland natuurlijk razend populair, maar naast zijn acteerprestatie zit het personage van Spidey ook bijzonder goed in elkaar.

Terwijl Peter Parker in de laatste MCU-versie van het verhaal van Spider-Man continu overhoop ligt met Tony Stark en de Avengers om de wereld te redden, verliest hij ook nog eens keer op keer zijn mentors - behoorlijke tegenslagen die de ontwikkeling van het personage tekenen.

In een pittige reis van adolescent naar volwassene moet Hollands personage veel leren, waaronder het omgaan met zijn eigen wraakzuchtige kant in Spider-Man: No Way Home. Het is een behoorlijke psychologische uitdaging voor het personage, dat door deze twee commentatoren wordt uitgeplozen.

'Psychology of a Hero'
De twee YouTubers van Cinema Therapy ontleden in hun afleveringen hun favoriete films, nemen de personages, thema's en plots onder de loep en bespreken de dingen, die films ons kunnen leren, om je mentale gezondheid en je leven te verbeteren. Ditmaal is Spider-Man aan de beurt als de 'friendly neighbourhood spider' met een rauw randje.

Bekijk hun volledige aflevering over Tom Holland als Spider-Man hier.



NieuwsFilm

meest populair