Fans van 'John Wick'-franchise krijgen slecht nieuws

De spin-off serie naar een andere zender.

Bram de Groot 18 augustus 2022 20:30 in Algemeen
De knappe koppen achter de John Wick-franchise werken op heel wat fronten aan de franchise die vooral draait om het titelpersonage van Keanu Reeves. Nu is er toch een beetje slecht nieuws voor de Nederlandse fans.

Het is namelijk bekend geworden dat de spin-off serie The Continental een andere zender heeft gevonden. De serie verhuist namelijk van Starz naar Peackock. Waar de content van Starz al wel snel in Nederland te zien is, gebeurt dat met de content van Peackock niet.

De kans bestaat dat de serie wel te zien zal zijn op de nog te verschijnen streamer SkyShowTime, maar het is nog onduidelijk wanneer deze dienst wordt gelanceerd en welke content er zal zijn.

John Wick, The Continental en meer
De serie The Continental gaat uiteraard over het hotel dat regelmatig terugkeert in de John Wick-films. Mogelijk zien we de vrijhaven voor huurmoordenaars en ander gespuis ook terug in de twee aanstaande John Wick-films.

Daarnaast is er ook nog de spin-off Ballerina in de maak, met niemand minder dan Ana de Armas uit No Time to Die in de titelrol. John Wick: Chapter 4 staat gepland voor volgend jaar maart.

NieuwsFilm