Zo ziet Camila Cabello uit 'Cinderella' er thuis zonder make-up uit

Camila gaat extra in op haar acné, mentale gezondheid en het aanzetten van lippen

Vera 18 augustus 2022 12:08 in Celebrity
De 25-jarige Camila Cabello is niet alleen zangeres en songwriter, maar ook actrice. In 2021 kwam haar musical Cinderella uit. Camila is Cubaans-Amerikaans en neemt daarvoor graag haar persoonlijke dagelijkse huidverzorging door met Vogue. Als bonus laat zij haar snelle make-up routine zien.

In het filmpje gaat Camila Cabello extra in op de verzorging van een acné-huidje. Iets waar ongelooflijk veel mensen last van hebben. Ook gaat zij in op mentale gezondheid en het zoenen van jongens. Camila laat een prachtige, egale huid zien. Daar moet vooral met acné, waar zij behoorlijk veel last van had, een goede routine in gevonden worden. En dat kan, want Camila is een vlekkeloze schoonheid!

Acné, mentale gezondheid en zoenen
Camila gebruikt verschillende merken, waaronder Osmosis, Osea en L'Oréal. Ze gebruikt onder meer een cleanser, vitamine boost, serum, moisturizer.

"Toen ik jonger was, tourde ik rond in een meidengroep. We zongen in winkelcentra, enzo. Ik had toen enorm veel last van acné en vond het verschrikkelijk als mensen foto's van mij wilden maken."

"Ik herinner mij dat ik bij een award-uitreiking met One Direction backstage was en dat ze enthousiast aan mij vroegen hoe het ging. Ik deed meteen een stap terug, omdat ik niet wilde dat ze mij van dichtbij zagen met mijn acné. Dat was niet grappig."

"Ik heb een aantal laserbehandelingen gehad voor mijn acné. Dat hielp, maar ik heb ook mijn huidverzorging daarna vooropgesteld."

"Ik ben opgegroeid in Miami. Daar is het warm en vochtig. Ik gebruik daarom alleen een lichte make-up."

Make-up
Terwijl Camila wèl een flinke laag make-up opdoet, maar het vergeleken met haar werk-make-up niet veel is, vertelt zij:

"Ik heb intussen meer zelfvertrouwen. Ik vind het nog niet nodig mijn haar te verven. Mijn wenkbrauwen zijn gisteren voor het eerst iets lichter gemaakt voor een fotoshoot. Daar had ik zelf nooit voor gekozen, maar het staat leuk. Mijn wenkbrauwen hebben misschien een vorm die niet gebruikelijk is, maar het past bij mij en dat is oké."

"Gedurende de pandemie heb ik meer aandacht besteed aan mijn mentale gezondheid met mindfulness en therapie. Voorheen zat ik in overlevingsstand blijkbaar, zonder dat door te hebben. Nu let ik erop dat ik mijn dagen begin met iets aan mijzelf leuk te vinden. Dat helpt al positiever te zijn. Sociale onrust leren minderen is erg belangrijk."

"Ik vind dat van meisjes veel gevraagd wordt, zoals met het ontharen van gezicht en lichaam en het epileren van wenkbrauwen. Ik vind het niet fijn dat mijn wenkbrauwen uitgedund worden, dus dat doe ik niet meer. Als mijn make-up artists het niet nodig vinden, dan hoeft het ook niet. Wimperextensions vind ik ook niet fijn, dus doe ik dat ook niet meer."

"Nu ik zonder vriend zit, doe ik weer meer met mijn lippen. Zoenen met lipgloss vind ik iets te veel van het goede. Maar nu dat weer kan, maak ik er gebruik van! Lekker veel lippenstift op en lipgloss."

De video van Vogue staat op YouTube en hieronder.NieuwsFilm