Algemeen

Trailer Fred Claus

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Filmtotaal op 10.07.2007 om 12:10 in Algemeen
Yahoo heeft de nieuwe trailer van Fred Claus, een komedie over de minder succesvolle broer van de kerstman die zijn broer op de Noordpool komt opzoeken. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Vince Vaughn, Paul Giamatti en Kevin Spacey, de regie is in handen van David Dobkin (Wedding Crashers). Fred Claus verschijnt 20 december in de Nederlandse bioscopen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Papigiulio

Avatar

Deze film lijkt me enorm bagger. Slechte grappen en Vince is de laatste tijd niet echt komisch! Starsky en Hutch nog wel, maar dat was ook meer Ben Stiller Smiley face

Jnk18

Avatar

Papigiulio "Deze film lijkt me enorm bagger. Slechte grappen en Vince is de laatste tijd niet echt komisch! Starsky en Hutch nog wel, maar dat was ook meer Ben Stiller Smiley face"


who the fuck gives a fuck about vince vaughn.. komop zeg...

Paul Giamatti en Kevin Spacey deze 2 super acteurs ga ik de film wel kijken. Vince vaughn? pff ik haat die man zo erg.

LuCos

Avatar

Nja, komedies zijn sowiezo al moeilijk te maken hoor... En dan heb ik het niet over die Spoof films...

Deweb

Avatar

Lijkt me geweldig!

THX 1138

Avatar

Aan de poster te zien (Dikke rode letters op witte achtergrond met een onleuke afbeelding, maar dan de 37.663e variant) wordt het wéér zo'n flauwe standaardkomedie... Origineel hoor...

nieuwslaatste nieuws

meest populair