Zeldzame foto van Emma Stone en Jennifer Lawrence samen op stap in NYC

Twee besties samen op stap!

Vera 18 augustus 2022 18:50 in Celebrity
Wist jij, dat Emma Stone en Jennifer Lawrence dol zijn op elkaar? Niet gek als je dat niet weet, want deze besties houden hun privéleven zo ver mogelijk van social media. De 32-jarige Jennifer is niet eens online te vinden en de 33-jarige Emma post heel weinig op Instagram.

Beide dames zijn steengoede actrices met een hoop ervaring, nominaties en prijzen. Ook wonen beiden in New York en zijn elk net moeder geworden. Niet raar dat zij dan bijpraten onder een etentje.

Restaurant
Het verhaal vertelt niet of hun partners mee uit eten waren, maar het restaurant Hwa Yuan in New York toont trots een foto met beide dames en meldt:

"Hwa Yuan is erg blij om voor het diner van Emma Stone en Jennifer Lawrence te zorgen. Chef Tang en zijn familie zijn grote fans van hen en zijn vereerd dat zij fans zijn van ons restaurant en ons eten. Emma en Jennifer, we hopen dat jullie het naar je zin hebben gehad en tot gauw ziens!"

Foto
Beide dames zijn gehuld in zwart, de typerende kleur voor uitgaanskleding in New York. Beiden zien er wat verlegen uit. Het is duidelijk dat zij 'low profile' even bij hadden willen praten zonder op de foto te worden gezet.

Emma Stone was in 2021 nog te zien in Cruella. Nieuwe projecten met haar zijn nog niet zeker. Jennifer Lawrence was in 2021 te zien in Don't look up. Voor volgend jaar staat No hard feelings gepland. De foto op Instagram staat hieronder.NieuwsFilm