Je kent Emma Watson van 'Harry Potter' totaal niet meer terug op deze nieuwe beelden

De actrice is het gezicht van een nieuwe Prada-parfum.

FilmTotaal 19 augustus 2022 14:49 in Celebrity
Emma Watson is het gezicht van een nieuwe parfum van Prada. Om deze samenwerking aan te kondigen, heeft het bekende merk een foto van de Harry Potter-actrice gedeeld die online veel aandacht trekt.

Op social media raakt men maar niet uitgepraat over het kapsel van Watson voor deze campagne. Ze heeft namelijk een zogenaamde 'pixie cut'; een zeer kort kapsel.

Naast dit nieuwe kapsel, valt ook haar wilde make-up op. En het moet gezegd worden: Watson ziet er, zoals altijd, schitterend uit.Opnieuw veel reacties
Watson heeft vaker een pixie-kapsel gehad. In 2010 knipte ze haar haar ook af en deed ze iets vergelijkbaars met haar haar. Dat leidde destijds tot een hoop reacties en die waren niet allemaal even aardig.

"Dat kapsel heeft me doen realiseren hoe subjectief ieders mening wel niet is", zei ze tegen The Independent over haar pixie-kapsel in 2012. "Sommige mensen vonden het helemaal geweldig; andere dachten dat ik gek was geworden".

Destijds beweerde de Britse ster veel over zichzelf te hebben geleerd door die make-over. "De les is dat ik alleen maar mijn eigen gevoel moet volgen, want ik kan toch nooit iedereen gelukkig maken".

Watson vindt het sowieso leuk om verschillende haarstijlen te proberen. "Nu ik wat ouder ben, voel ik me sowieso vrijer om eens wat anders uit te proberen".

NieuwsFilm