Marvel Studios onthult bizarre look van Iron Man-opvolger Ironheart

Marvel Studios onthult bizarre look van Iron Man-opvolger Ironheart

Ironheart krijgt een bijzonder harnas.

Er is weer een nieuwe batch concept art van Black Panther: Wakanda Forever verschenen. Die laat de hoofdpersonen van de film zien, waaronder Namor the Submariner, M'Baku, Shuri en het eerste harnas van Iron Man-opvolger Ironheart!

Er zit nog maar 1 nieuwe MCU-film aan te komen in 2022 en dat is Black Panther: Wakanda Forever. En dat is ook meteen de laatste film in Phase 4. De film laat onder meer zien wie de Black Panther-identiteit overneemt na de dood van T'Challa en lanceert belangrijke personages als Namor the Submariner en Ironheart.

Black Panther: Wakanda Forever
De concept art laat vooral het zelfgemaakte harnas van Ironheart zien, de beste blik op haar harnas tot nu toe. Eigenlijk heet zij natuurlijk Riri Williams en ze lijkt een vriendin van Shuri te zijn.

Recente setfoto's lieten al zien dat Riri Williams in Black Panther: Wakanda Forever een heel ander harnas gaat maken van Iron Man had. In de comics lijken die nogal veel op elkaar, maar Marvel Studios wil er meer van maken van gewoon een Iron Man 2.0.

Black Panther: Wakanda Forever is in de loop van november dit jaar in de bioscoop te zien.

Je zal in de film te zien krijgen hoe Queen Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje vechten om hun land te beschermen.



NieuwsFilm

meest populair