McLovin in 'Superbad' werd gehaat door medespeler

McLovin in 'Superbad' werd gehaat door medespeler

Jonah Hill was eigenlijk niet zo blij met Christopher Mintz-Plasse.

Heel wat mensen kunnen zich bepaalde scènes met Christopher Mintz-Plasse in de R-rated tienerkomedie Superbad vast nog wel herinneren. In de komedie uit 2007 van regisseur Greg Mottola speelde hij namelijk het personage McLovin.

In een interview met Vanity Fair over de komedie liet Jonah Hill weten dat hij Mintz-Plasse haatte. "Chris was gelijk echt helemaal geweldig," vertelde Hill aan. "En ik denk dat hij op dat moment echt heel vervelend voor me was."

Regisseur Mottola legde uit waarom Mintz-Plasse Hill een beetje in de weg zat: "Hij was duidelijk de coolste gozer in de kamer en alle anderen waren nerds en losers. Hij was Dean Martin in plaats van Jerry Lewis."

Bekijk de afbeelding
Hill werd beledigd door "McLovin"
"Tijdens de auditie was hij erg scherp en viel hij Jonah aan en improviseerde waarmee Jonah beledigde," legde producent Judd Apatow uit die werd bijgestaan door acteur Seth Rogen: "Jonah had meteen een hekel aan hem. Hij zei: 'Hij zit me dwars. Ik kon niet optreden met die man'."

"Jonah zei: 'Ik mag die vent niet. Ik wil niet dat hij het doet'," herinnerde Apatow zich. "En ik zei: 'Dat is precies waarom we hem aannemen. Het kan niet perfecter zijn. Het feit dat je er last van hebt, is precies wat we willen'."

Mintz-Plasse had jaren last van de rol
Mintz-Plasse is er zelf redelijk nuchter onder: "Ik was gewoon een magere jongen. Ik was super enthousiast om daar te zijn. Ik liet Seth en iedereen mijn script ondertekenen omdat ik niet dacht dat ik de rol zou krijgen."

De acteur gaf aan dat hij zo'n vier jaar lang last had van de rol. Iedereen riep "McLovin" naar hem. De acteur dook later op in films als Role Models, Kick-Ass, Fright Night, This Is the End, Bad Neighbours en nog redelijk recent Promising Young Woman uit 2020. Ook sprak de nodige animatiefilms in.



NieuwsFilm

meest populair