Bruiloft Ben Affleck & Jennifer Lopez begint met groot drama

Bruiloft Ben Affleck & Jennifer Lopez begint met groot drama

Niet alles verloopt volgens planning.

Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn op dit moment bezig met het vieren van hun huwelijksweekend in Georgia. Voor aanvang van het feest is er echter een naar ongeluk gebeurd waarvoor zelfs de hulpdiensten moesten uitrukken.

In juli gaven Affleck en Lopez elkaar al het jawoord in Las Vegas. Dat deden zij in een intieme setting. Dit weekend vindt de daadwerkelijke ceremonie plaats met familie en vrienden in Georgia, waar Affleck een mooi landgoed heeft.

Het stel zou maanden bezig zijn geweest met de voorbereidingen. Vrijdagavond stond het repetitiediner op de planning, vandaag de bruiloft zelf en morgen vindt er nog een gezellige barbecue plaats.

Gisteren vond er echter enkele uren voor aanvang van het grote huwelijksweekend een drama plaats. Paparazzi spotten toen een ambulance op het terrein. De grote vraag is dan ook wat er precies is gebeurd.

Lelijke val
Dankzij ingewijden hebben we het antwoord. De moeder van Affleck, Christopher Anne Boldt, is naar het ziekenhuis gebracht na een lelijke val van een aanlegsteiger. Daarbij zou ze een snee aan haar been hebben opgelopen.

De acteur zou zijn moeder hebben gevonden en direct de hulpdiensten hebben ingeschakeld. In het ziekenhuis heeft Boldt hechtingen gekregen.

Affleck en Lopez werden beiden bij het ziekenhuis gespot. Om de zenuwen wat te stillen, kon de acteur het niet laten om buiten even een peuk op te steken.

Boldt mocht vrij snel weer naar huis. Op foto's is te zien hoe Affleck zijn moeder in een rolstoel naar buiten rijdt.

Daarna konden de beroemde tortelduifjes en hun gezelschap dus van start met het feest.

NieuwsFilm

meest populair