Zo ziet de sensuele Scarlett Johansson uit 'Black Widow' er thuis zonder make-up uit

Zo ziet de sensuele Scarlett Johansson uit 'Black Widow' er thuis zonder make-up uit

Voor het tonen van deze huidverzorging wil zij best alle glamour even laten

Scarlett Johansson is een regelrechte beauty. Zonder de sensuele 37-jarige actrice zou Black Widow niet de film zijn die het is en The other Boleyn girl zeker niet.

Het wordt echter te gemakkelijk vergeten dat we, zonder een bekwame visagiste en zonder de juiste belichting, te maken hebben met een gewone vrouw. Een hele mooie weliswaar, maar daar moet Scarlett echt veel voor doen. Het begint allemaal met een schone huid en een fit lijf.

Huidverzorging
Scarlett Johansson heeft sinds kort een eigen verzorgingslijn die zij graag promoot. Voor het tonen van deze huidverzorging wil zij best alle glamour even laten. In een badjas, zonder een spoortje make-up en het haar strak opgebonden staat zij voor de camera. Ze reinigt haar huid met een cleanser boven een wasbak en brengt daarna een serum en een moisturizer aan.

Het is fijn dat steeds meer actrices laten zien, dat zij ook maar gewoon zijn thuis zonder alle make-up. De producten van haar lijn 'The Outset' toont zij in dit Instagram bericht hieronder. Bij het bericht staat:

"De eigenaresse Scarlett Johansson deelt haar 3-stappenplan voor een gezonde, goed gevoede en gehydrateerde huid."



NieuwsFilm

meest populair