Dit zijn de 10 grootste gebeurtenissen in MCU Phase Four (1)

Dit zijn de 10 grootste gebeurtenissen in MCU Phase Four (1)

We zetten er vandaag vijf op een rij.

Marvel Phase Four komt bijna tot een einde. Nu we ook iets meer weten van de Multiverse Saga, en deze fase van het Marvel Cinematic Universe richting het einde gaat, kunnen we ook iets meer zeggen van wat nou echt belangrijk was. We duiken in de tien belangrijkste gebeurtenissen. Vandaag zetten we er vijf op een rij, morgen ook.

Val verzamelt een team
Nick Fury mist in Phase 4 van het MCU. Een nieuwe schaduwachtige figuur is intussen opgestaan: Valentina Allegra de Fontaine, ook wel Val. Zij rekruteerde John Walker als US Agent en ook Yelena Belova. We weten dat haar team straks de Thunderbolts wordt en die krijgen een eigen team!

Variants staan op
In de serie Loki ontmoeten we de eerste vrouwelijke variant van Loki: Sylvie. Later ontmoet Spider-Man verschillende versies van zichzelf en ontmoeten we Captain Carter. Het MCU zit er dus vol mee!

Griekse goden staan op
Het MCU heeft al goden vastgesteld, waaronder de Asgardians, Egyptische goden en de Panter-godheid. En nu weten we ook dat de Griekse goden onderdeel uitmaken van de bekende filmfranchise. Zeus en Hercules zijn al te zien!

Sam Wilson wordt Captain America
Steve Rogers gaf zijn schild aan Sam Wilson. De vraag was wat dit zou gaan betekenen. Inmiddels is wel duidelijk hoe het ervoor staat, want hij is nu echt de nieuwe Captain America. En hij krijgt een solofilm: New World Order.

De Netflix-personages keren terug
De Netflix/Marvel-series waren duidelijk verbonden aan het MCU, maar de films negeerden ze voornamelijk. De series werden allemaal vrij plotseling gecancelled, maar nu zijn Daredevil en Kingpin gewoon terug en krijgen ze een grote toekomst.

NieuwsFilm

meest populair